4All

Recycle4All stelt zich ten doel de verwerking van IT en elektronisch afval te verbeteren.
Daarbij richten wij ons op 4 pijlers:

Milieuvriendelijk

RecycleIT en Elektronisch afval is meer en meer een gevaar voor het milieu nu deze apparaten na gebruik steeds vaker terecht komen tussen het overige afval.
Daarbij lekken zware metalen en chemicaliën de bodem in. Recycle4All verwerkt het afval voor 100% in Nederland. Daarmee wordt verantwoorde verwijdering van afvalstoffen gegarandeerd en voorkomen dat zij terechtkomen in landen waar men het milieu minder serieus neemt.

Duurzame Economie

bloemDoor het scheiden van IT en elektronisch afval wordt voorkomen dat schadelijke grondstoffen weglekken uit de kringloop. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk hergebruikt zodat grondstoffen blijven circuleren met als resultaat: de sluiting van de kringloop en een duurzame circulaire economie.

Bedrijven en Particulieren

Particulieren-bedrijven1Naast afvalverwerking voor de zakelijke markt bieden we particulieren ook de mogelijkheid om IT en elektronisch afval te scheiden en te recyclen. Zo kunt u persoonlijk bijdragen aan milieuvriendelijke afvalverwerking en verduurzaming van de samenleving.

Maatschappelijk Belang

Doordat het afval niet naar het buitenland wordt geëxporteerd, maar binnen de lokale economie blijft, creëert het recyclen van IT en elektronisch afval ook banen voor de Nederlandse economie. Daarnaast draagt Recycle4All in samenwerking met haar partners bij aan maatschappelijke initiatieven zoals goede doelen. Ook kan een deel van de opbrengst worden aangewend als groene investering voor uw organisatie.